Bygga vinkällare?

Vi bygger vinkällare & förverkligar dina vinkällardrömmar!

Vi på Vinlagring.se har lång erfarenhet av att bygga vinkällare och har hjälpt hundratals kunder genom åren med sina vinkällare - både inredning och projektering!
Oavsett om du vill bygga vinkällare i ett förråd, lägenhet, under jord i en källare eller i din restaurang, har vi en lösning för dig. Med Sveriges största sortiment av vinställ och kylaggregat kan vi erbjuda allt från vanligare till helt unika lösningar på vinkällare med inredning och utformning som är skräddade för våra kunder. Läs exempelvis mer om våra vinställ till vinkällare här!

Vi bygger vinkällare i Stockholm & över hela Sverige

Vi hjälper både privatpersoner och företag med allt från enskilda vinställ till projektering och totalentreprenad på skräddarsydda vinkällare i Stockholm och hela Sverige.
Utifrån dina önskemål och behov, samt krav på funktionalitet, atmosfär, flaskkapacitet, och inte minst ditt tillgängliga utrymme, designar vi en totallösning och hjälper till att bygga din vinkällare precis som du vill ha den. All belysning och ljussättning köps in från vår partner, Greatlight, som är en av landets ledande aktörer inom belysning och ljusdesign. 

 
 

Hur går det till?

När det kommer till att bygga vinkällare är det nästan bara fantasin som sätter gränser. Inget projekt är omöjligt. Vi har byggt allt ifrån standardlösningar till projekt där vi fått ta fram helt unika lösningar. 
   • Info

    Ingen vinkällare eller vinvägg är lik en annan, därför är det viktigt att vi alltid får så mycket information som möjligt från kunden. För att minimera fel önskar vi alltid bilder på utrymmet samt rummen intill för att se vilken lösning på på kylaggregat som fungerar bäst. Vi behöver även veta ungefärlig budget, planritning, och information om isolering och golvvärme.

   • Design

    När vi designar och inreder en vinkällare bygger det bland annat på det utrymme och den kapacitet du vill ha. Det betyder att det självklart är viktigt att bestämma hur mycket utrymme du behöver, men i synnerhet hur många flaskor du vill ha plats för i din vinkällare. 

   • Inspiration

    I vårt galleri finns massvis med bilder för att du ska få inspiration till hur just du vill ha din design. Finner ni andra bilder på vinkällare får du gärna maila oss på info@vinlagring.se, så att vi snabbt kan få en förståelse för hur er drömvinkällare ska se ut.

   • Det rätta vinstället

    För att vi ska hitta den perfekta lösningen med vinställ och vinlådor för dig, är det även viktigt för oss att veta vilka olika typer av flaskor som ni vill lagra, om det exempelvis är mycket Champagne eller magnumflaskor.

   • Välbevarat vin

    Vårt aluminiumglas kan anpassas efter dina önskemål. Glaset är alltid UV-skyddat, så att de skadliga strålarna inte tränger igenom och förstör ditt vin, såväl som härdat och laminerat för bästa hållbarhet och säkerhet. Det är möjligt att få antingen klart glas eller tonat glas.
 
 
 
 

 

Funderar du på att bygga en egen vinkällare?

Med sveriges största sortiment av vinställ och kylaggregat kan vi erbjuda allt från standardlösningar till helt unika lösningar.
Vårt breda sortiment erbjuder allt från standardställ för egen montering till helt skräddarsydda vinställslösningar.
Våra vinställ byggs sjävklart i material som är lämpade för det kalla och fuktiga klimaten i en vinkällare.

Klicka på en av bilderna nedan för att läsa mer:

 
 

Vi hjälper dig att komma igång med drömprojektet!

Självklart åker våra experter ut till dig och hjälper dig på plats och ritar
upp en 3D-ritning så du kan se exakt hur slutresultatet kommer bli.


 

 

Boka ett kostnadsfritt möte med oss!